Sales Insights Podcast van Vincent Boedt

#012 Wanneer pols je naar het budget van jouw klanten deel 1

Episode Summary

Wanneer en vooral hoe pols je naar het budget van jouw (potentiële) klant? In het eerste deel van dit episode licht ik toe wanneer het beste aangewezen moment is om te polsen naar het budget van jouw prospect en klant. De budgetten zijn fel bevochten en klanten gaan zorgvuldig om met hoe zij spenderen. Daarom is het belangrijk om jouw offerte af te stemmen op de financiële mogelijkheden van jouw prospect. Je wil ervoor zorgen dat het financieel plaatje bovendien matcht met de klantenverwachtingen. Hoe je dit aanpakt deel ik met mijn ervaringen in dit episode. Concrete tips uit ervaringen en anekdotes om je te helpen op een stijlvolle manier het budget van je (potentiële) klanten te achterhalen.

Episode Notes

Het eerste deel van de episode over hoe en wanneer je achter het budget van je klant of prospect pols, geef je meteen een aantal tips mee. Via anekdotes uit mijn ervaringen licht ik deze toe. Concrete tips zoals: 
Geef opties aan je prospect zodat de prospect mee architect wordt van de offerte;
Pols naar de verwachtingen; 
Wees open over jouw pricing;
Geef richtprijzen van referenties of gelijkaardige oplossingen;
Vraag op een stijlvolle manier achter het budget;
Filter aanvragen van je marketing via kwalificatie. 

Laat een voicemail na aan Vincent Boedt via deze : https://www.vodio.fr/repondeur/405/
Je kan hier feedback geven, suggesties geven of vragen stellen. Als u uw akkoord geeft dan kunnen we uw vraag, feedback of suggestie live in een volgende podcast bespreken.