Sales Insights Podcast van Vincent Boedt

#007 Waarom meer verkopen geen wens is maar een MUST is voor jouw onderneming?

Episode Summary

Verkopen is de basis van succes; zowel de verkoop van een idee als van een goed of dienst. En dit zowel professioneel als privé. Kijk, het natuurlijke proces van geven en nemen is universeel. Overal ter wereld - ongeacht het product, dienst of cultuur - worden verkooptransacties uitgevoerd. Het drijft en verrijkt het leven van de mensheid, zowel persoonlijk als maatschappelijk. Zakelijke professionals, ondernemers en individuen worden elke dag geconfronteerd met situaties die overtuiging van anderen vereisen. En iemand overtuigen, is iemand iets verkopen… Sales zijn dan ook fundamenteel om als ondernemer of onderneming te overleven én hedendaags te blijven. Verkopers liggen aan de basis van de economische welvaart van een bedrijf, land of maatschappij en hebben dus de verantwoordelijkheid om mensen te helpen en gidsen naar oplossingen.

Episode Notes

De kunst van het verkopen is volgens mij de basis om succes te kunnen ervaren. Zowel professionele als privé.

Het natuurlijke proces van geven en nemen is universeel. Overal in de wereld ongeacht het product, dienst of cultuur worden er verkooptransacties uitgevoerd. Het drijft en verrijkt het leven van de mensen op aarde.

Zakelijke professionals, ondernemers en individuen worden elke dag geconfronteerd met situaties die sales of overtuiging van anderen vereisen. Sales is fundamenteel en noodzakelijk om te overleven en hedendaags te blijven.

Verkopers hebben de verantwoordelijkheid om mensen te beïnvloeden om ervoor te zorgend at zij kunnen genieten van het aanbod van de onderneming. Verkopers liggen aan de basis van de economische welvaart van een bedrijf, land of maatschappij.

Sommige ondernemers leven in de veronderstelling, de overtuiging dat zij niet MOETEN verkopen.

Mogelijke excuses die ze bedenken om dit te verantwoorden zijn:

Elk van deze excuses kunnen opgelost worden door een verandering in de mindset van de ondernemer EN EXTRA SALES.

Om meer werk aan te kunnen, een betere structuur uit te bouwen, getalenteerde medewerkers aan te trekken, investeringen te kunnen maken in infrastructuur/mensen/mechines/installaties

In het algemeen je bottleneck in productie/uitvoering of administratie te verruimen,

heb je extra middelen nodig.

Een prijsverhoging en/of een optimalisatie van je winstmodel kan voor meer cash zorgen zodat jij de investering kan maken die jouw excuses zullen wegwerken.

Wat jouw reden ook is om momenteel niet te groeien of niet in te zetten op sales; weet dat sales net de oplossing is om jouw bottlenecks te verruimen.

 

Laat een voicemail na aan Vincent Boedt via deze : https://www.vodio.fr/repondeur/405/
Je kan hier feedback geven, suggesties geven of vragen stellen. Als u uw akkoord geeft dan kunnen we uw vraag, feedback of suggestie live in een volgende podcast bespreken.