Sales Insights Podcast van Vincent Boedt

#002 De invloed van klantenverwacthingen op loyaliteit deel 1

Episode Summary

Vincent Boedt is de gastheer van de Sales Insights podcast, een wekelijkse waardegedreven podcast over Sales, marketing en strategie. Deze week heb ik het over de invloed van het begrijpen van de klantenverwachtingen op klantenloyaliteit. Deze week krijg je van mij de 3 meest voorkomende klantenverwachtingen. De episode wordt gevolgd door een deel 2 waar je de volgende meest voorkomende verwachtingen van klanten van ij zal ontvangen.

Episode Notes

Deze week heb ik het in de Sales Insight Podcats over het belang van klantenverwachtingen te kennen om het vertrouwen van jouw klanten te kunnen bekomen op lange termijn. 

Als je de verwachtingen van de klant overtreft, zijn ze onder de indruk. En als je aan hun verwachtingen voldoet, zijn ze tevreden, en komen ze terug. Dat heet klantenloyaliteit.

Die loyaliteit is zwaar bevochten en wordt door veel verkopers gezien als iets dat minder en minder aanwezig is. Klanten shoppen graag en loyaliteit is in veel sectoren geen evidentie meer. De klant is kritischer dan ooit.

Maar wat zijn nu de meest voorkomende verwachtingen van klanten? Ik geef er je alvast 3 mee in deze episode

Volgende week deel ik de andere meest voorkomende verwachtingen van klanten. 

Laat een voicemail na aan Vincent Boedt via deze : https://www.vodio.fr/repondeur/405/
Je kan hier feedback geven, suggesties geven of vragen stellen. Als u uw akkoord geeft dan kunnen we uw vraag, feedback of suggestie live in een volgende podcast bespreken.